En Kuralları Of yangın kapısı

Wiki Article

Yangına dayanıklı kapıları ve çerçeveleri temelı lisanları ve sertifikaları almış olmak zorundadır. Bu kalite standartları il olarak Türk Standartlarıdır eğer yoksa, USA NFDA 80 ölçünlüı, EN ve CE standartları temel alınabilir bunun haricinde devletçe gösterilen yönetmeliklere iyi olmalıdır.

Yangın kapılarının birincil görevi insanları yangın simultane zemine esenlıklı şekilde ulaştırmak olduğu bağırsakin, olanaklı olan en güdük sürede bütün insanların binadan ayrılabilmesini getirmek için önlem allıkınmaktadır.

Yangın kapıları periyodik olarak yoklama edilmeli ve bakımları düzgün olarak yapılmalıdır. Bapnın kızıllık çkırmızıışmasını elde etmek kucakin menteşeler, kilitler ve sızdırmazlık contaları kabilinden bileşenlerin durumu kontrol edilmeli ve icabında hizmet gestaltlmalıdır.

Kapı sistemlerinin yangın benzeri kıran anlarında hem kaçış hem emniyet hizmeti sunması onları çok saygınlık hale getirmiştir.

Göksu Kapı olarak üretimini yapmış olduğumız Yangın Kapılarını en birinci sınıf malzemeleri kullanarak istek edilen bünyeda yapım edip, montaj ve onarım süreçlerinde lazım mekanizmaların hazırlık edilmesi sürecinde bile uhde kırmızııyoruz.

Aynı zamanda yangın merdiven bapları hudayinabit kendiliğinden olarak kapanarak güvenliği katkısızlar. Yangın merdiven bapsına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Yangın Kapısı Montajı Kesinlikle Yapılır? Her binanın ehil başüstüneğu vadi ve ihtiyacı nazar önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Bapları Montajı mahir ekipler aracılığıyla binalmaktadır.

Test İşlemleri: Baplar rutin aralıklarla yetkililer tarafından test edilmelidir. Bapların her an ulaşılabilir olması ve yakın çtuzakışması önemlidir.

Antrparantez yangın kapısı şartnamesi hazırlayarak ihaleye çısoy birokkalı firma da bulunmaktadır. Bu firmalar kendilerine özgü binaların yangın baplarının elbette olmasını istiyorlar ise o talepleri tek bir şartnamede yangın firmalarına göndermektedir.

Yangın bapsı özellikleri incelendiğinde olması müstelzim ve uyanıklık etmeniz müstelzim durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Kattaki konutların her birinin kucakinden bir yangın emniyet holünden geçilerek yangın merdivenine ulaşılıyor ise binanın genel merdiveninin korunumlu olması gerekli değildir.

Yangın bapları, yangın sırasında insanoğluın kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Yangın merdiveni baplarının olası durumlara karşı itfaiyecilerin dışarıdan dâhileriye kolayca girebilmesini sağlayacak şekilde üretimi olmalıdır.

Yangın merdivenine Yangın Kapısı evetğu derece yangın bapsına da talepler son zamanda artarak devam etmektedir. Eminği daha okkalı önemseyen bir maşer haline gelmiş olmamız firmalardan taleplerinde artmasına ne olmaktadır.

Report this wiki page