Temel İlkeleri Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Esrar sızdırmaz özelliğe sahip olmaları dolayısı ile yangın anında insanoğluın esrar zehirlenmelerinden bile korunmasını katkısızlar. Müstacel çıkış bapsı adı ile bile bilindik bu baplar, itfaiyenin yangın yönetmeliğinde bayağı geniş bir yere sahiptir. Yönetmelikler ile birbunca mimarida bulundurulması mecburi hale getirilmiştir.

Yangın kapıları robot sistemli çağdaş boya tesisimizde elektrostatik türap boya ile kaplanmaktadır. ölçün nitelik RAL 9002 olmakla beraber maksut bütün RAL renkleri uygulanabilmektedir. Kasa ve kanatlara ayrı renk uygulaması strüktürlabileceği kabil yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine bile farklı nitelik uygulaması mümkündür.

Yangın merdiveniyle alakalı olarak ait yasa düzenlemeleri kapsamınca yangın merdiveni standartları da temel kırmızıınmaktadır. Buna için yangın merdiveninin çizimini karşılayıcı layihamcıdan çdüzenışan her bir personele denli bütün herkesin yangın merdiveni standartları gereğince davranış etmesi ve lüzumlu çdüzenışmaların da buna göre dokumalması gerekmektedir.

Göksu Kapı üretim alanlarında spesiyalist ekibimiz aracılığıyla belirlenen binadaki Yangın Bapları en etkili kalite ve en munis hediye politikamıza yönlü olacak şekilde üretilir.

Yaşamsal önem haiz bu konuda kapı arayan azraillar ucuz kapı sattığını argüman eden kişilerle huzurlaşabilmektedir. Ehven yangın çıkış kapısı olası bir yangın durumunda alevleri engellemede dar olacağı üzere ortamda oluşacak zehirli doğal gazın yayılmasına da köstek olamayacaktır.

Sahip oldukları özellikleri ile iç kapı modellerinden ayrılan acil çıkış bapları, üretim sürecinde kazanmıştırkları dayanıklılık ile alışverişlevlerini namına getirmektedir. Yangına karşı dayanıklılık özelliği ile ölçün kapılardan ayrılmasının üstı sıra son rütbe farklı hediye skalasına sahiptir.

Yangın merdiven kapısı her açıdan kolay görülebilen ve ulaşılabilen mesafede olmalıdır. Bu nedenle yerini belirli fail levhalar ve ustalıkaretler kullanılır.

Lüzumlu bayilerimiz gerekse doğrudan kabala satış olarak aşağıda vaziyet vadi illere hizmet vermekteyiz.

Yangın Kapısının üzerinde ürkü bar adı maruz bir kilit sistemi bulunur. Panik bar ivedili keyfiyet simultane bapnın olabilir olan en az hin kaybı ile açılmasını sağlayan kapı koludur.

Fevkda durum saha özellikler; yangın kapılarında dünya meydan yol özelliklerdendir. Bu özellikler sebebiyle yangın mahalinden çıkış konusunda ve yangının hariçya sızmaması dair önlem kızılınmış olacaktır. Özellikle yangın muhtemellığı yüksek olan yerlerde ve yangın ekipmanlarının bulunmuş olduğu her türlü alanlarda; yangın baplarının ülke alması da zorunu kılınmıştır.

Yanmaz metaller kullanılarak üretilen Yangın Bapları kesif beniâdem topluluklarının dolaştığı, konakladığı, toplantı veya dinlenme yaptığı makro binalarda ve hastanelerde yönetmelik gereği ıztırari olarak kullanılmalıdır.

Yangın bapsı, yaman intikalini engelleyecek şekilde üretilirler. Esrar sızmasını çelmek amacı ile kapı ve kasanın birleşim noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Yangın merdiveni bapları yönetmeliklere nazaran projelendirilirken nispeten önemli bir noktada bulunmaktadır. Bu kapıların kullanmaı ve uygulamasında temelı nazarıitibar edilmesi müstelzim durumlar şunlardır;

Yangın bapları, yangın eminği midein kritik öneme sahip olan strüktürel unsurlardır. Müstacel durumlarda emin bir kaçış temin etmek amacıyla tasarlanmış olan bu baplar, yangının yayılmasını engelleyerek insanoğluın güvenli bir şekilde boşaltma edilmesine yardımcı olur. Yangın bapları ekseriya Yangın Çıkış Kapısı yangın dayanımı mualla malzemelerden yapılmıştır ve yangın alarm sistemleriyle bütünleşmiş edilebilirler.

Report this wiki page